fbpx

 

Tretmani lica

Higijenski tretman lica -Dr Tempt kozmetika

Klasični tretman lica je uobičajeni i ustaljeni termin za čišćenje kože i pročišćavanje pora.Klasični tretman podrazumeva obavezan mehanički piling, masažu i limfnu drenažu lica, vrata i dekoltea, balans PH faktora (koji je izuzetno važan za normalno funkcionisanje kože), dubinska ozonizacija i dezinfekcija i na kraju stavljanje maske koja odgovara svakoj koži pojedinačno. Vrstu maske odredjujemo tek kad vidimo šta toj koži odgovara.

Polutretman lica+maska po izboru-zlatna/botoks/kavijar

Lice vam izgleda umorno, a treba vam tretman koji će vam odmah osvežiti lice, uradite polutretman lica. Polutretman lica je pogodan za sve tipove kože i može da se radi u bilo koje godišnje doba bez neželjenih dejstava. Dobijate instant efekat.
Polutretman lica podrazumeva uklanjanje šminke, upotrebu pilinga, masažu lica, nanošenje seruma koji će osvežiti vaše lice, nanošenje maske i na kraju se stavlja krema. Naravno, svi preparati se koriste spram tipa i stanja kože i onoga šta je vašoj koži potrebno u tom trenutku. Svaki preparat u polutretmanu ima svoju namenu i daje određeni rezultat. Piling vraća koži mekoću jer uklanja površinski orožali sloj. Masaža lica daje koži elastičnost, a ima i lifting efekat, vraća turgor koži i pospešuje kolagen. Serumi hrane kožu u zavisnosti koji se koristi, a maske koži daju određenu vlažnost.

Tretman lica hijaluronskom ampulom

Tretmani hijaluronom su brzi i jednostavni, a sam hijaluron se nalazi u većini naših organa. Hijaluronska kiselina za sebe vezuje vodu, što našu kožu čini glatkom i zategnutom. Hijaluron usana, lica i vrata je revolucionarno rešenje podmlađivanja kože.

24k gold tretman lica

Tretman predstavlja vrhunski LUKSUZNI antiage tretman kojim ćete osetiti sve blagodeti čistoga zlata na svojoj koži. Ovaj luksuzni antiage tretman se veoma uspešno bori sa već postojećim borama ali ujedno sprečava nastanak novih, čime koža lica postaje zdravija, zategnutija, bez bora, podmlađena.

RF aparat za zatezanje i uklanjanje nepravilnosti

RF V Frakti je kozmetički aparat za tretmane lica i tela frakcionom radiofrekvencijom i koristi se za zatezanje opuštene kože lica, vrata, dekoltea, stomaka i ruku, redukciju sitnih i dubljih bora, uklanjanje strija i lifting kože.
Kozmetički aparat Rf V Frakti emitujući frakcionu radiofrekvenciju podstiče dubinsko zagrevanje kože u obliku mikro pinpova kao na sondi. Frakciona radiofrekvencija brzo aktivira obnavljanje i rekonstrukciju kolagena. Time se postiže efekat oporavljanja mrežaste strukture kože.
Tretmani Rf V Fraktijem su neinvazivni, ne postoji vreme oporavka i nakon tretmana klijent najnormalnije nastavlja dnevne aktivnosti. Nakon tretmana može se pojaviti privremeno crvenilo ili osećaj toplote, koja nestaje za nekoliko minuta do nekoliko sati nakon tretmana.

Ciscenje+piling lica

Čišćenje lica je još jedan postupak koji podrazumeva otklanjanje izumrlih ćelija, odnosno piling, parenje, tačnije grejanje kože kako bi se pore što bolje otvorile i koža počela da diše. Nakon ovog procesa, kozmetičar u salonu istiskuje mitisere ručno ili aparatom, u zavisnosti od stanja u kojem se koža lica nalazi.
Nakon postupka istiskivanja mitisera, na lice se nanose maske za umirenje i zatvaranje pora. U zavisnosti od tipa kože, lice je poželjno čistiti u razmaku od jednog do dva meseca. Masna koža koja ima pojačano lučenje sebuma zahteva čišćenje jednom mesečno. Sa druge strane, ukoliko je koža suva i zrelija, čisti se na dva meseca.
Piling kože uklanja mrtve ćelije, stvarajući prostor za nove ćelije, koje kožu podmlađuju i čine je lepšom. Piling za lice, takođe, ujednačava ten, a tajna tog leži u kombinaciji tri vrste gline, koja kožu čini glatkom i hidriranom.

Mezoterapija lica-bez igle

Neinvazivna mezoterapija predstavlja estetsku proceduru, kojom se u kožu, uz pomoć različitih metoda, ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije, koje tkivu nedostaju, a neophodne su za njegovo pravilno funkcionisanje.

Mezoterapija lica dermapenom

Dermapen je pravo rešenje za Vas ukoliko se pitate kako da efikasno, trajno i gotovo bezbolno uklonite neestetske pojave poput ožiljaka, proširenih pora i tragova starenja na svom licu, vratu ili dekolteu (fine linije i bore, hiperpigmentacije, i sl.).
Dermapen tretmanom, poznatim i kao kolagen indukciona terapija, izazivamo mehanička mikro oštećenja kože i tako stimulišemo regeneraciju i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea. Istovremeno se formiraju pore koje omogućavaju prodor mezoterapeutskih preparata (vitamina, minerala, antioksidanasa, aminokiselina, hijaluronske kiseline, faktora rasta…), u odgovarajuće slojeve kože.

Mikrodermoabrazija -aparatom

Koliko puta ste se zapitali kako da se rešite problema sa kožom? Bilo da se radi o ožiljcima od rana, akni i bubuljica ili boginja, ovakve nepravilnosti na koži mogu biti naporni za uklanjanje, a od njih pate žene širom sveta. Najčešći problemi sa kožom javljaju se na koži lica, a uključuju i sitne bore (oko usta i očiju) pored ostalih.
Ovaj tretman se ne bazira na hemijskim supstancama, već na česticama kristala i dijamanata koji služe za eksfolijaciju. U praksi to znači da se koža tretira, ali da ne ostaje bez čitavog svog površinskog sloja.
Ono čemu vas podvrgavaju je tretman lica posebnim instrumentom koji prodire u vašu kožu aktivirajući dublje slojeve, tako da koža lakše upija serume i ulja koja se nanose nakon tretmana. Tretman ovim mikročesticama, aktivira i proizvodnju kolagena, pa tako ima višestruko dejstvo na kožu.

Hijaluronski fileri bez igle - anti age

Zapravo, ovaj tretman je odličan za korekciju svih nepravilnosti na licu, ali i na području vrata i dekoltea. Uspešno otklanja podočnjake, staračke fleke i ožiljke. Zatim, naglašava jagodice, podmlađuje i povećava usne, podiže kapke na očima, konturiše bradu i nos i umanjuje asimetriju.
Takođe, hijaluronski fileri bez igala mogu se koristiti i kao tretman hidriranja kože.
Baš kao što i sam naziv kaže, tretman se vrši bez upotrebe igala. Pa ne postoji rizik od pojave crvenila, modrica i podliva.
Fileri se ubrizgavaju pod pritiskom od 6 bar-a, pri čemu se unosi i velika količina kiseonika. Po prodiranju u kožu vezuju se za receptore ćelija i podstiču prirodnu sintezu hijaluronske kiseline. Na taj način nema nekontrolisanog ubacivanja filera, kao kod upotrebe igle, jer koža apsorbuje samo potrebnu količinu. Samim tim, nema ni neprirodnog izgleda lica.