fbpx

 

Manikir i Pedikir

Manikir

Omogućavamo vam da san o lepim, čvrstim noktima postane stvarnost. Nega kože ruku je veoma važan deo u manikiru. Utrljavanjem krema u kombinaciji sa parafinskim pakovanjem, kao i korišćenje blagog pilinga, ostvaruje se dugotrajni efekat negovane satenske kože ruku.

Estetski pedikir + lakiranje noktiju

kozmetički tretman zdravog stopala kod koga se obrađuje stopalo koje se redovno održava u salonu, otklanja se eventualna zadeblljana koža, tretira se kožica oko noktiju, uz prethodno natapanje u toploj kupki, lagana masaža, ulepšavanje i lakiranje.

Estetski pedikir + gel lak

Stopala su ta koja nose svakodnevno svu našu težinu. Gotovo da tokom zime i zaboravimo na ista, a kada nastupi leto želimo da ista izgledaju lepo, kako bismo bili ponosni na njih u novim sandalama. Učinite da zablistaju, preuzmianjem Vašeg besplatnog kupona još danas. Takođe ruke su te koja ističu ženstvenost pripednica lepšeg pola. Uz manikr sa gel lakom izgledaće fantastično!

Lasersko lecenje gljivica na noktima

Lasersko lečenje gljivica na noktima je inovativna metoda rešavanja ovog dosadnog, a jako čestog problema. Gljivica na noktu sporo napreduje i ne može proći sama od sebe, a vremenom dovodi do jako ružnog izgleda nokta, pojave neprijatnog mirisa i bola u prstu. Zato lečenje treba započeti što ranije jer su tada i rezultati najpovoljniji. Svako odlaganje tretmana i zanemarivanje problema će dovesti do pogoršanja sa mogućim komplikacijama poput urastanja ili potpunog gubitka nokatne ploče.

Pacijenti često pogrešno misle da će gljivica proći sama od sebe ili da se može izlečiti različitim preparatima koje mažu i prskaju na nokte. Mnogi pomoć traže kod pedikira koji su često i odgovorni za nastanak infekcije zbog korišćenja nesterilnih instrumenata. Ukoliko se nepravilno leči, gljivica na noktu sporo napreduje tokom više godina i na kraju dovodi do ozbiljnih problema.

Izlivanje noktiju gelom

Izlivanje noktiju je novija metoda produžavanja prirodnog nokta. Obavlja se pomoću šablona i materijala koji se koriste za ojačavanje: akrila ili gela. Izlivanjem se ne menja samo dužina, već i oblik nokta. Bez obzira na to koliko su tvoji prirodni nokti kvalitetni i dugi, neke, danas izuzetno popularne forme moći ćeš da dobiješ samo izlivanjem noktiju.
Gel za izlivanje noktiju za razliku od akrila, nema miris, ali je potrebno da se suši u UV lampi. Izlivanje noktiju gelom se radi na sličan način kao i akrilom. Proces skidanja je malo drugačiji, jer se gel uklanja isključivo turpijanjem.

Nadogradnja noktiju tipsama

Nadogradnja tipsama je metoda produžavanja noktiju, koja je starija od izlivanja. U prošlosti su se za ovu tehniku koristili različiti materijali koji su se lepili preko celog nokta. Danas su u upotrebi plastični nastavci, tzv. tipse, koje mogu biti različitih veličina, oblika, pa i boja. Samo ime potiče od engleskog naziva za vrhove prstiju (fingertips). Tako se u našem jeziku ustalio pojam tipse, jer se postavljaju na završetak nokta (prsta).

Korekcija nadogradnje noktiju

Sam vek trajanja izlivenih ili nadograđenih noktiju zavisi od mnogih faktora. Pre svega, od kvaliteta prirodnog nokta i brzine njegovog rasta. Takođe i poslovi koje obavljamo utiču na trajnost ekstenzije. Ako pretpostavimo da isti manikir majstor istoj osobi radi i izlivanje i nadogradnju, obe ekstenzije će trajati tri do pet nedelja. Optimalan period za korekciju, odnosno dopunu, je četiri nedelje.