fbpx

 

Profesionalno šminkanje i obrve

Profesionalno šminkanje

Šminka je jedan veoma važan faktor u životu svake žene. Predstavlja osnovno oružje u isticanju lepote! Nekad provodimo sate ispred ogledala nastojeći da izgledamo što lepše. Ali onoliko koliko šminka može da nas ulepša, toliko može i da upropasti naš izgled.

Profesionalno šminkanje + veštačke trepavice

Ovoga puta, uz pomoc profesionalnog šminkera možete imati perfektan make up za bilo koju priliku…Zaboravite na razmazanu maskaru i šminku koja polako nestaje sa Vašeg lica. Vreme je da se osetite kao diva i uživate u svojoj lepoti, ali i svim dogadajima koji Vas željno ocekuju!

Laser za skidanje trajne sminke

Trajna šminka je permanentna šminka, namenjena za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta lica: kapaka, usana i obrva. To je zapravo vrsta tetovaže kojom se boje unose pod kožu, ali za razliku od klasične tetovaže, kod trajne šminke boja vremenom postaje svetlija, kako bi posle izvesnog vremena (nekada i nakon 4 godine), trajno nestala. Ova metoda pruža besprekoran i konstantan makeup usana, obrva ili kapaka.
Sve navedeno važi samo u slučaju da je trajna šminka urađena profesionalno, u skladu sa fizionomijom lica i u estetskom smislu tako da poboljšava izgled usana, obrva ili kapaka, naglašavajući prirodnost crta lica. Međutim, dešava se da klijent nije zadovoljan urađenom trajnom šminkom ili se tokom vremena, zbog loših boja, tehnike tetoviranja ili nekih drugih ličnih razloga, odluči da ukloni trajnu šminku. U salonu Vam nudimo , zahvaljujući vrhunskim aparatima i stručnosti tima, i tu uslugu – uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana. Svaki tretman se individualno određuje u zavisnosti od kože, tkiva, pigmentacije i mesta tretiranog dela tela klijenta.

Oblikovanje / korekcija obrva - pincetom

Dobro odrađenom korekcijom i oblikovanjem obrva potpuno se menja izraz lica. Kod oblikovanja obrva, treba voditi računa da se ispoštuje dužina, koren obrve i visina luka, za koju postoji pravilo: koren nosa- ugao oka. Obrve se mogu oblikovati pincetom.

Oblikovanje / korekcija obrva - hladnim voskom

Dobro odrađenom korekcijom i oblikovanjem obrva potpuno se menja izraz lica. Kod oblikovanja obrva, treba voditi računa da se ispoštuje dužina, koren obrve i visina luka, za koju postoji pravilo: koren nosa- ugao oka. Obrve se mogu oblikovati hladnim voskom.